Gadis Tudung Melancap

Gadis melayu tudung melancap ,kening tebal siap isap konek, batang syok enak nikmat, kalo awek melayu bogel telanjang bukan paksaan mau isap atau melancap.

banyak cara untuk melancap biar orgasmes tercapai nikmat melayu ngentot cantik,memek tembam asal siap pakai.
Aksi pansa skodeng tudung gadis melayu bogel melancap banyak cari, kalo mau di lancap awak ajak dia jadi girfren awak atau awak nikahi awek tudung untuk melancap ,kalo dah di lancap itu hal awak sebagai pasangan muhrim yang sah aja. siapa mau larang orang lancap kalo sudah ada ikatan. Gadis tudung melayu lancap,konek aksi isap batang banyak cantek, biar memek basah lendir ada gambar porno melayu tidak takut buat dosa,,,ini baca juga buat dosa,,,jangan baca gadis tudung melancap sebab itu dosa,,sial baca gadis tudung yang tidak suka aksi seks melayu atau gadis tudung yang tiada kaitan dengan lancap melancap...gadis tudung melancap mana mau dapat gadis tudung melancap..walah aku juga sedang cari dan mencari gadis tudung yang sedang melancap....

Tags: artis melayu bogel, babyrina, bogel, cerita seks melayu, gadis, gadis bertudung, gadis bogel, gadis melayu, gadis melayu bogel, gambar artis bogel, gambar bogel, gambar bogel gadis melayu, gambar melayu bogel, gambar perempuan bogel, indon bogel, kl bogel, lubuk tupah, melayu, melayu 3gp, melayu blog, melayu bogel, melayu boleh, melayu seks, melayubogel, melayuboleh, perempuan, perempuan bogel, perempuan melayu, perempuan melayu bodoh, perempuan melayu bogel, rumah tumpangan sabul, skodeng, tupah, wanita bogel,

1 ulasan:

tengku_88 berkata...

Dulu aku adela sorang kekasih gelap ni,korang pun mesti tau.best ke tak kalau ada kekasih gelap ni.Hari2la dpt 'makan'..takdela tgkap jiwang,cume mase tu..die je yg ade..sapu jela..mase tu plak..aku pun baru lps clash ngn aweq lame aku(err..die kawen..)haha..tu pun aku da sapu gak..lgla best..pergh..garing tu..ops..balik ke cite asal...perangai kekasih gelap aku ni..uih..payah giler..kalo nak..nak jgk...xkire ape..adela satu ari tu..sblum aku blk umah..die ajak aku 'main'..tp aku xnk..sbb da lewat..die pnye hangin..die ugut aku nk bocorkan rahsia aku ngn die kat(****)aku..gilerla...pastu korang tau ape dah jadi.....???emmm...aku ingatkan die main2 je..rupe2nye..btul2 die bgtau siot..apelagi..mletupla...aku pn psgla plan nk kenekan die balik..hari demi hari..aku cube nk jatuhkan die..mcm yg die buat kat aku dulu..sial punye nora..tau la nasib die nnti..tp xpe..aku da puas gile ngan die dulu..semua aku dah try kat die..ckp je teknik ape..die ni kuat seks..tp cpt kalah..kadang..die sampai 2 3 kali orgasm..aku steady lg..aku men pancut dlm je..pedulikan..janji puas..haha..die pun giler gak..air mani aku..ntah bape gelen da die telan..kuat jgk blow job..aku kadang2 pancut je kat dlm mulut die..die pn mcm syok je..lame2 ketagihla..haha..sblum 'main'die urut seluruh badan aku..paling best..mase die urut batang aku..pergh...ngeliat aku beb..huhu..die urut2..blow job..da 'keras'aku suh ar die tonggeng..'doggie'la beb..punggung mantap..pergh..ade skali tu..aku masuk tang lubang lain..ketat siot..menjerit2 die..tp boring..pepet die da longgar..aku balun hari2..haha..mane xnye..sedap...mule2 dulu..die ngadu sakit..pastu..lame2 sedap...
Mane xnye..semue teknik aku praktikkan kat die..pantang ade je aku tgk..bace..xkire dlm cite 'blue'ke..majalah ke..aku mesti 'blasah'die ckup2..mengerang2 die..die pn suke gak tgk cite2 'blue'ni..tp lebih meminati cite 'blue' kartun jepun'hentai'..hbs je tgk..msti ajak aku mandi berdua..dia gosok seluruh badan aku..bersih je..terus je die hisap batang aku,almaklumla..sejuk..lambat skitla 'barang'aku naik..tu yg buat die geram..die hisap sepuas2nya..mcm nk ditelannye 'batang'aku tu...dilancap..dibelai..bile da keras...apelagi..mane tahan beb..aku pun suh ar die pusing..sbb aku lbh suke posisi 'doggie'buat aku lbh ghairah..perlahan2 aku gesekkan 'batang'aku tu kat alur punggun die..disebabkan die agak tinggi..jadi senangla aku nk masukkan 'batang'aku dari belakang..da masuk..aku pun mulakan kayuhan..dari perlahan..aku lajukan pergerakkan..sampai die benar2 cukup puas..kadang2..sampai die mcm nk terjatuh kekejangan..bila die ckp die'dah'je..aku mesti pancut terus kat'dalam'baru puas..bile cabut je'batang'baru leh tgok air mani meleleh kluar dari pepet..baru 'feel'..